Misija

Zdravo srce-lečenje bolesti srca u Srbiji

Zdravo Srce  je internet vodič koji pruža informacije o medicinskim  destinacijama u Srbiji, turističko – medicinskim programima i aktuelnostima, kao i svim neophodnim informacijama u cilju prevencije i lečenja kardiovaskularnih bolesti.

Dobrodošli na naš veb sajt.Naglašavamo da informacije na portalu i informacije koje dobijete putem elektronske forme ne mogu zameniti direktan kontakt sa lekarom.

Nudimo Vam inf.ormacije o specifičnom spektru medicinskih usluga vezanih za kardiovaskularne bolesti-opreracije srca, kardiolosko lecenje i rehabilitaciju.

Programi za koje možete dobiti informaciju

Kardiohirurgija-operacije na otvorenom srcu(by pass-revaskularizacija srca,operacija srčanih zalistaka-aortne,mitralne,trikuspidalne i pulmonalne valvule,operacije aorte,hiruško lečenje aritmija,mehanička potpora cirkulacije,lečenje urođenih srčanih mana dece i odraslih,program mehanicke potpore cirkulaciji,transplantacioni programi …

Kardiološki program-sve vrste dijagnostičkih procedura(ultrazvuk,kateterizacija srca…),ugradnja stentova,ugradnja pejsmejkera,druge interventne kardiološke procedure…

Vaskularna hirurgija-hirurgija perifernih krvnih sudova.

Rehabilitacioni program u banjama i specijalizovanim ustanovama.

Za potrebne informacije kontaktirajte nas OVDE